Klimatkontrakt Malmö - Ansökan för företag

Den här tjänsten kräver inloggning

Ett undertecknande innebär att vi tillsammans gör olika insatser för ett klimatneutralt Malmö 2030. Klimatkontraktet riktar sig till företag som har verksamhet i Malmö och en signering kan göras när som helst under året.

Du som är VD, firmatecknare eller motsvarande på ett företag med verksamhet i Malmö kan ansöka om att underteckna ett klimatkontrakt med Malmö stad. Ett undertecknande innebär att vi tillsammans gör olika insatser för ett klimatneutralt Malmö 2030. Signeringen kan göras närsomhelst under året.

För mer information om klimatkontrakt besök malmo.se/klimatkontrakt

Är du aktör inom en branschorganisation, ett lärosäte eller forskningsinstitut? – hör istället av dig direkt till miljo@malmo.se.

Inne i e-tjänsten

  1. Fyll i
  • Kontaktuppgifter och din roll i företaget
  • Minst fem klimatinsatser som ert företag ska uppfylla

    2. Signera med e-legitimation

Hämta företagsuppgifter

I e-tjänsten kan du välja att hämta företagsuppgifter från Bolagsverket, SCB och Skatteverket för att bekräfta att du är firmatecknare för ditt företag.
Läs mer på sidan Så hämtas företagsuppgifter.

Efter att du skickat in ansökan

Kommunstyrelsens ordförande och kommunalrådet för miljö och service kommer att granska och godkänna kontraktet. Ni erbjuds sedan ett kontrakt med era specifika åtgärder samt inskannad signatur från kommunalråden. Därefter har ni möjlighet att skriva ut och signera kontraktet.

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa