Ansökan om klimatkontrakt för företag

Den här tjänsten kräver inloggning

---- Texten är inte korrekt och bara klippt från förslag till text på malmo.se. Kommunikatör fixar ---

Ett undertecknande innebär att ert företag ställer sig bakom målet om ett klimatneutralt Malmö senast 2030. En signering av klimatkontrakt kan göras när som helt under året.

Genom att klicka på ”Signera här” kommer ni vidare till ett formulär där ni bland annat ombeds fylla i namn, roll och företagsnamn. Det är VD, firmatecknare eller motsvarande som signerar kontraktet. Klimatkontraktet riktar sig till företag som har verksamhet i Malmö.

I detta skede ombeds ni även ladda upp er logotyp i svartvit respektive färg i format som jpeg, jpg och png.

Som hjälp till att formulera era åtgärder har vi tagit fram ett antal punkter ni kan välja på som kommer bidra till Malmös klimatomställning. Dessa val kommer i ett senare steg läsas över i en kontraktsmall som de åtgärder som ert företag ska uppfylla. Därefter får ni se ett utkast på kontrakt som godkänns med Bank-id.


Kommunalrådet för miljö och service kommer därefter att godkänna kontraktet via Bank-ID. Ni erbjuds sedan ett kontrakt med inscannad signatur från kommunalrådet och med era specifika åtgärder med möjligheten att skrivas ut och signeras av er.

Kontaktuppgifter

Behandling av personuppgifter

Följande behövs för e-tjänsten

  • E-legitimation
  • Att du som ansöker är firmatecknare för företaget
  • Tillåtelse att hämta företagsuppgifter från bolagsverket

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa