Biblioteken i Malmö - Skapa ett bibliotekskonto

Den här tjänsten kräver inloggning

Du kan skapa ett bibliotekskonto hos Biblioteken i Malmö för dig själv eller ett barn du är vårdnadshavare för. Att skapa ett bibliotekskonto är gratis och kan användas i stället för fysiskt bibliotekskort.

Skapar du ditt bibliotekskonto i den här tjänsten får du genast tillgång till de flesta tjänster som erbjuds av alla kommunala folkbibliotek i Malmö stad.

  • låna fysiska och digitala medier
  • logga in på bibliotekens datorer
  • anmäla dig till bibliotekens arrangemang

Information om att låna och hantera lån på biblioteken

Om du vill ha fysiskt bibliotekskort

Skapar du ett bibliotekskonto behöver du inte ha ett fysiskt bibliotekskort för att använda de flesta tjänster biblioteken erbjuder. I dagsläget behöver du dock ett fysiskt kort för att använda Bibblix (Eboks-tjänst för barn) samt några databaser. Vill du ha ett fysiskt bibliotekskort skaffar du det på plats på biblioteken. Använd gärna den här tjänsten först. Då går det snabbare att få ditt kort när du kommer till biblioteket. Glöm inte att ta med legitimation

Mer information om att skaffa bibliotekskort

Efter att du skapat bibliotekskonto – registrera pinkod

När kontot är skapat kommer du få ett bekräftelsemejl med en länk till Bibliotekens webbplattform MALIN. Via länken registrerar du en pinkod för att sedan kunna hantera ditt konto och dina lån i webbplattformen.

Bibliotekens webbplattform MALIN

Kontaktuppgifter

Biblioteken i Malmö

info.stadsbiblioteket@malmo.se

040-660 85 00

Personuppgiftsansvarig

Malmö Kulturnämnd

kulturkansli@malmo.se

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa